Uitleg telefoonhoesje personaliseren

Bij Colour Case geven we jou de mogelijkheid een persoonlijk telefoonhoesje te maken! Door één van onze designs te personaliseren met foto’s en tekst creëer je je eigen unieke telefoonhoesje. Op deze pagina leggen we uit hoe de ontwerppagina werkt. Mocht je er niet uitkomen, de klantenservice helpt je graag! Stuur gerust een e-mail (contact@colourcase.nl) of een bericht via social media: Facebook en Instagram.

1. Design kiezen

Kies in het menu de smartphone waarvoor je een telefoonhoesje wilt personaliseren. Op die pagina zie je de beschikbare printjes. Klik op de afbeelding voor meer informatie of klik direct op de knop ‘foto toevoegen’.

2. Soort hoesje kiezen

Voor alle smartphones hebben we de keuze uit een zwart hoesje of een wit hoesje. Kies de kleur die je het beste bij de smartphone, het printje of bij jou vind passen. Voor de meeste smartphones hebben we naast een keuze in kleur, ook een keuze in twee verschillende soorten hoesjes. Namelijk het hardcase hoesje gemaakt van hard plastic en het bumper hoesje, waarbij de randen gemaakt zijn van rubber. Onderstaand zie je de voordelen van de verschillende hoesjes.

[lgc_column grid=”25″ tablet_grid=”25″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Bumper hoesje (rubber)
+ Beschermd je mobiel bij vallen
+ Flexibel
+ Geeft meer grip
– Soms harder drukken op knoppen
– Dikker dan hardcase[/lgc_column] [lgc_column grid=”25″ tablet_grid=”25″ mobile_grid=”100″ last=”true”]hardcase hoesje (plastic)
+ Gaten in het hoesje voor de knoppen
+ Je mobiel blijft slank
– Beschermd minder goed tegen vallen[/lgc_column]

3. Design personaliseren

Nu je het design en het soort hoesje hebt gekozen, kan het telefoonhoesje gepersonaliseerd worden (het leukste gedeelde)!

Foto toevoegen

Klik op de knop ‘foto toevoegen’ om een foto te uploaden van je computer, tablet of smartphone. Je kunt de grootte aanpassen en je kunt de foto draaien. Wil je twee foto’s toevoegen? Dat is ook mogelijk!
Komt de foto bovenop het printje te liggen? Ga dan naar ‘lagen’. Daar kun je de foto die je hebt toegevoegd naar beneden slepen. Plaats de foto onder het printje en de foto zal onder het printje terecht komen.

Tekst toevoegen

Klik op de knop ‘tekst toevoegen’ om tekst toe te voegen aan je design. Je kan één keer tekst toevoegen of meerdere stukjes tekst. De tekst kan je vervolgens stijlen naar je eigen wensen! Pas het lettertype aan en geef de tekst een mooie kleur!

 

Delen