Hoe kleuren je beïnvloeden

[lgc_column grid=”70″ tablet_grid=”70″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Hoe kleuren je beïnvloeden

Kleuren, ze zijn overal om ons heen. Op straat, thuis of op je bijbaantje, overal kom je andere kleuren tegen. Waarschijnlijk zit er op jouw telefoonhoesje ook een kleur of meerdere kleuren. Onbewust krijg je daar een bepaald gevoel bij. Wij leggen je haarfijn uit welke kleur, welke emotie oproept. Bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje, kan je hier rekening mee houden!

Paars

Vroeger werd paars veel gebruikt in koningshuizen. Het straalt namelijk rijkdom en luxe uit. Deze kleur geeft je zelfvertrouwen dus ook een boost! Verder zorgt paars voor onbezorgdheid en vrolijkheid, perfect voor op je telefoonhoesje! In ons assortiment hebben we het telefoonhoesje met galaxy design met een echt paarse uitstraling!

[/lgc_column][lgc_column grid=”30″ tablet_grid=”30″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

[/lgc_column] [lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Blauw

Deze kleur staat voor productiviteit en creativiteit. Is het vaak nodig dat jouw creatieve brein zijn werk doet? Kies dan een blauw telefoonhoesje en laat de creativiteit maar komen! Ook staat blauw voor kalmte, veiligheid en betrouwbaarheid. Het is rustgevend en het geeft een gevoel van ontspanning.

[/lgc_column][lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

Rood

Bij rood denken veel mensen direct aan de liefde, passie en emotie. Maar rood staat voor zo veel meer dan dat. Het is ook een kleur die staat voor moed en warmte en het geeft je energie als je het in je dagelijkse leven vaak ziet, zoals op je telefoonhoesje. Het is een krachtige kleur die ervoor zorgt dat jij de focus vast kan houden.

[/lgc_column] [lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Geel

Geel is een vrolijke kleur. Het doet veel mensen denken aan de zon en dat maakt ze blij, energiek en opgewekt. Dus kan je af en toe wel een energie boost gebruiken? Kies dan een telefoonhoesje met gele kleuren erin verwerkt. Ga niet voor te veel geel, want het is vermoeiend voor onze ogen om lang naar geel te kijken en je kan er rusteloos van worden.[/lgc_column][lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

Groen

De natuur wordt vaak geassocieerd met de kleur groen. Deze kleur staat ook voor rust en geluk. Een telefoonhoesje met de kleur groen is relaxend en verfrissend. Ben je vaak gestrest? Dan is dit de perfect kleur voor op jouw telefoonhoesje. Het zorgt voor ontspanning en een frisse blik.[/lgc_column] [lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Oranje

Als je wil opvallen, is oranje de perfecte kleur voor jou. Het is een warme kleur die zorgt voor motivatie. Heb je niet altijd de energie of de zin om ergens mee te beginnen? Zorg dan dat oranje de hoofdkleur wordt van jouw telefoonhoesje. Zo kan je de handen uit de mouwen steken en ergens echt mee aan de slag gaan![/lgc_column][lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

Roze

Roze is een echte vrouwelijke kleur. Het wordt veel gebruikt in de liefde en romantiek. Het geeft ook kalmte aan door de lichtheid van de kleur. Roze heeft een positief effect op ons humeur, want het maakt je zelfverzekerd. Als jij af en toe ook een ego boost kan gebruiken is roze perfect voor jou! Uit ons assortiment kun je dan kiezen voor ons Flamingo hoesje, echt roze![/lgc_column] [lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Zwart

Zwart is echt een tijdloze kleur en het is erg praktisch. Wil niet opvallen of juist myterieus overkomen? Dan is zwart zeer geschikt voor op jouw telefoonhoesje. Door zwart goed toe te passen zorg je voor elegantie en contrast.[/lgc_column] [lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

Wit

Puurheid, onschuld en helder zijn woorden die goed bij wit passen. Wit staat voor compleetheid. Wil je af en toe je hoofd leegmaken en zorgen voor een frisse start? Kies dan wit voor op je telefoonhoesje. Het wordt aangeraden om wit te combineren met een andere kleur of foto, omdat te wit ook kil over kan komen.[/lgc_column]

 

Personaliseer je eigen telefoonhoesje!

[lgc_column grid=”70″ tablet_grid=”70″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Gepersonaliseerd telefoonhoesje

De smartphone is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven en we maken er veel gebruik van. Daar mag dus best een mooi telefoonhoesje omheen! Bij Colour Case kun je zelf een telefoonhoesje personaliseren op onze handige ontwerppagina. Kies eerst jouw favoriete printje voor jouw smartphone. Vervolgens kun je naar de ontwerppagina. Daar kun je je eigen foto en eventueel ook nog tekst toevoegen!

Telefoonhoesje met foto en tekst

Welke foto zou jij graag op je telefoonhoesje willen zien? Die ene mooie vakantie foto of toch liever de selfie met je beste vriendin? Zo vergeet je dat mooie moment in ieder geval niet meer!

Op de ontwerppagina kan je ook gemakkelijk tekst toevoegen aan het telefoonhoesje. Je kunt de tekst stylen naar je eigen voorkeuren door het lettertype en de kleur aan te passen.[/lgc_column] [lgc_column grid=”30″ tablet_grid=”30″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

[/lgc_column]

Vrolijke printjes

Bij Colour Case kun je kiezen uit een aantal vrolijke en kleurrijke printjes, welke jij kunt personaliseren. Hieronder een aantal van onze populairste printjes. Mis jij nog een printje in ons assortiment? Dan horen we het natuurlijk graag! Stuur gerust een mailtje naar contact@colourcase.nl. We zijn ook bereikbaar op Facebook en Instagram.

                               

Diverse kleuren telefoonhoesjes

Voor bijna alle smartphonehoesjes uit ons assortiment kun je kiezen uit een zwart of wit telefoonhoesje. Kun je niet kiezen? Neem dan de kleur die het beste bij jouw smartphone past.
Op lange termijn willen we ook gekleurde telefoonhoesjes toevoegen aan het assortiment, zoals roze, blauw en groen!

Colour Case is vernieuwd

Colour Case is vernieuwd!

Van telefoonhoesjes met de leukste printjes naar de leukste printjes mét jouw foto en tekst!

Een maand lang hebben we hard gewerkt aan de vernieuwde website en de mogelijkheid om foto’s en tekst toe te voegen aan de telefoonhoesje van Colour Case. Voortaan maak je een uniek en persoonlijk telefoonhoesje bij Colour Case. Zet bijvoorbeeld een foto van jouw en je beste vriendin op het telefoonhoesje, of toch liever een foto met je favoriete huisdier? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk een tekst op de print of foto te zetten. Verander het lettertype en de kleur van de tekst om zo het perfecte hoesje voor jou te maken.

Telefoonhoesjes

Er zijn telefoonhoesje beschikbaar voor diverse iPhone en Samsung smartphones. Binnenkort zullen je telefoonhoesje voor Huawei, Sony en Microsoft Lumia smartphones toevoegen aan ons assortiment.

Voor welk printje ga jij? De roze flamingo’s, groene cactussen of het stijlvolle marmer? Misschien mis je nog een printje in ons assortiment, dan horen we dat graag! Stuur ons gerust een tip of opmerking naar contact@colourcase.nl.

 

Bumper hoesje vs hardcase hoesje

Test: hardcase hoesje versus bumper hoesje

Deze week ga ik de uitdaging aan. Van Colour Case heb ik twee telefoonhoesjes gekregen om te testen welk hoesje fijner is, die van plastic (een hardcase) of van rubber (bumper hoesje). Van maandag tot en met woensdag heb ik mijn bumper hoesje mee en van donderdag tot zaterdag doe ik het hardcase hoesje om mijn telefoon. Allebei de hoesjes hebben alleen een achterkant en niet nog een extra laag die je moet open ‘flippen’. Als ik op mijn home knop druk, wil ik namelijk direct alle meldingen zien en niet eerst een flap moeten omslaan.

Ervaring bumper hoesje

Maandag – De week begon voor mij met een dagje werken. Ik heb de hele dag gewerkt en natuurlijk ook af en toe op mijn mobiel gekeken. Eenmaal thuis was hij leeg dus had ik hem aan de oplader gelegd. De stekker zit onder mijn bureaublad, waardoor de telefoon nog op mijn bureau kan liggen. Op een gegeven moment bleef mijn bureaustoel hangen aan het snoer toen ik hem draaide om op te staan. Je raad het al, mijn mobiel viel op de grond. Gelukkig absorbeerde het bumper hoesje de klap goed want ik had geen barst in mijn scherm! Wat een opluchting!

Dinsdag – Ook vandaag was ik weer de hele dag op kantoor te vinden. Toen ik in de pauze mijn hoesje zat te bekijken, viel me op hoe flexibel hij eigenlijk is. Dit bevalt me erg goed. De randen vallen over de knoppen dus soms moet je iets harder drukken om bijvoorbeeld je geluid harder of zachter te zetten.

Woensdag – De hele dag bestond weer uit werken, maar gelukkig had ik ’s avonds een feestje. Het was niet bij iemand thuis, maar in de stad. Er kwamen ook onbekenden van mij dus ik vertrouwde het niet om een tas met mijn portemonnee mee te nemen. Mijn ID en pinpas stopte ik tussen mijn mobiel en het hoesje, om ze veilig te bewaren in mijn broekzak. Dit beviel me heel erg goed, want zo kunnen je pasjes er niet uitvallen, als je toevallig je mobiel uit je broekzak haalt.

Ervaring hardcase hoesje

Donderdag – Vandaag stap ik over van mijn bumper hoesje op de plastic hardcase. Het valt me meteen op dat dit hoesje iets lichter is qua gewicht.
Ik was bijna de hele dag in de gymzaal, om te helpen bij een sportdag. Het grootste verschil ten opzichte van mijn rubberen hoesje is toch wel de grip. Ik heb het gevoel dat dit hoesje veel sneller uit mijn hand glijdt dan mijn rubberen hoesje. Gelukkig heb ik hem nog niet laten vallen!

Vrijdag – Dit is mijn eerste vrije dag in de week! Dus ik heb lekker uitgeslapen. Mijn mobiel voelt veel dunner dan met het bumper hoesje. Deze avond had ik weer een feestje en liet mijn mobiel gewoon lekker in mijn broekzak. Dit paste erg goed. Later liet ik hem wel vallen. Gelukkig zit er geen barst in het scherm: hij werkt dus goed!

Na mijn experiment ben ik eruit: ik vind de bumper hoesjes fijner. Dat wil niet zeggen dat er aan hardcase hoesjes geen voordelen zitten. Dus kies vooral het hoesje wat jij vindt dat het beste bij je past! Vergeten wat de voor- en nadelen zijn? Ik zet ze hier nog even op een rijtje.

Voor- en nadelen van de hoesjes

Bumper hoesje (rubber)                                      hardcase hoesje (plastic)
+ Beschermd je mobiel bij vallen                        + Gaten in het hoesje voor de knoppen
+ Flexibel                                                                 + Je mobiel blijft slank
+ Geeft meer grip                                                   – Minder grip
– Soms harder drukken op knoppen                  – Beschermd minder goed tegen vallen
– Dikker dan hardcase